2013. június 17., hétfő

Cheap Beauty

         1. Eper

Eredmény: Hófehér fogak

Nem fektétlenül kell csillagászati összegeket költeni a gyönyörű mosolyra. A legegyszerűbb módszer, ha összenyomsz néhány szem epret, és hozzákeversz egy kis szódabikarbónát. Ezzel dörzsöld át a fogaidat hetente háromszor- már az első alkalom után érezni fogod a hatását.
       
         2. Borsmentaolaj

Eredmény: Szexi Ajkak

A telt ajkak kifejezetten szexisek. A borsmentaillóolaj serkenti az ajkak vérkeringését, ezzel kissé "felpumpálja" azokat - persze csak átmenetileg. Elég egy cseppnyi, amit az ujjad hegyével dörzsölsz az ajkadra, és máris érezheted a hatását.
        
         3. Áfonyalé

Eredmény: Gyönyörű haj

Magas C- vitamin tartalmának köszönhetően általános egézség védő a vörösáfonya. De rengeteg antioxidánst is tartalmaz, így segít megőrizni a bőr szépségét. A harmadik meglepően jó hatása pedig az, hogy hajöblítőként alkalmazva ragyogóvá és erőssé teszi a hajszálakat. A színe miatt elsősorban a vöröshajúaknak ajánlott.
          
         4. Olivaolaj

Eredmény: Üde arc

Az olívaolaj a szépségápolás szinte bármely területén megtalálható. Ha valamilyen alkalomból sminket viseltél, és szeretnéd lemosni, próbálkozz tiszta olivaolajjal. Ha a szemed alatti vékony bőrréteget kened be vele, finomabb lesz tőle mint bármelyik krémtől! Az utóbbi trükk annyira megbízható, hogy már 3 nap rendszeres alkalmazás után, tényleg látványos a változás!
          
         5. Citromlé

Eredmény: Tiszta bőr

A drága tonikokhoz hasonlóan összehúzza a pórusokat, eltünteti a bőr felesleges foltjait, egyenletlenségeit. Használd a napi arctisztítás részeként úgy, hogy egy kis facsart citromlét felhigítasz vízzel, és azzal öblítheted a bőrödet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése